Vi välkomnar dessa spädbarn Halloween kostymer i Rookie Mothers Hall of Fame

Jag är inte säker på att jag hamnade att jag fick tilldelat den här specifika publicera som Heather’s är överlägset Star Wars-kärleksfulla hem mellan oss. Men som hon är frolicking om i Palm Springs på Camp Mighty, här visar jag den mycket älskvärda spädbarnsprinsessan Leia kostym vår kompis ha gjord för sin dotter.

Även om Sophie (nedan) redan är åtta, måste jag dela henne “posera” som en havsgurka när hon var ett spädbarn. Hennes mamma vidarebefordrade mig den bilden som fungerade som inspiration. Jag älskar det!

Reader Sarah skickade den här bilden av hennes hemlagade zebra kostym, som jag älskar eftersom mitt barn Scarlett var en hemlagad sebra när hon var en, men på något sätt har jag inga bilder av det. Sarah gjorde ett fantastiskt inget sysjobb, eller hur?

Colleen Cunningham skickade oss denna R2D2-kostym som hon gjorde från en vit sovack genom att helt enkelt rita R2s knappar på bröstet såväl som hatt. Mycket söt, särskilt när det är parat med stor systers butiksköpt yoda kostym.

Tack till alla som har delade kostymer med oss. Känn dig helt fri att dela dina bilder från förra året på vår Facebook-sida!

Relaterad:

Kostymer för barnvagnar såväl som bilar
Förra årets Halloween kostymhall av berömmelse
Halloween kostymer som verkligen är köpta pyjamas
Mamma såväl som spädbarnsdräkter

Leave a Comment