Boxy men bra: The Evenflo Momentumâ „¢ 65 CARSAT

Vår UPS -man lämnade slarvigt den enorma lådan som innehåller vår nya jämnt bilstol på vägen mellan vår uppfart och vår ytterdörr. Det gömde sig halvt under en buske. Jag var inte orolig för att han hade misshandlat paketet, för hej, det är en bilstol. Det är tänkt att skydda ett litet barn när det gäller en bilolycka; Därför är det osannolikt att en grov leverans skulle skada den. Och det gjorde det inte.

Jag satte bilstolen mitt i vardagsrummet och min 3-åriga gispade. “Är DAT för mig?” Hon satt sig själv i sin nya tron ​​och bucklade upp. Fantastiskt, nu kan jag göra middag, tänkte jag och gick ut ur rummet. (Skojar!)

Jag kunde se varför hon var så upphetsad: de många nivåerna av stoppning, som faktiskt är super högteknologiska lösningar på potentiella sidoeffektolyckor, känner sig glamorösa och kyliga vid beröring. Jag var upphetsad över hur lätt att ta bort de stoppade delarna var. Att rengöra sätet när det gäller att säga, kräk, skulle vara enklare än att rengöra vår nuvarande modell.

Jag uppskattade också de små påminnelserna som var intryckta på säkerhetsbältena som säger ”armhålsnivå”. Jag vet att morföräldrarna är ofta kränkningar av korrekta bilsätets justeringar. (Endast två fingrar ska kunna glida mellan bröstspännen och bröstet. Och bröstspännen? Bör placeras vid bröstet, inte buken.)

Sätet lutar sig snyggt och jag såg fram emot vår kommande vägresa under vilken jag kände att vissa Scarlett skulle vara säker på att tuppla direkt i hennes nya spa -stol, jag menar bilstol.

Vi planerade optimistiskt vår avgångstid runt hennes tupplur.

Överraskning! Hon tupplade inte omedelbart. Istället körde vi från 13.00 till 18.30 och hennes enda snooze började klockan 17. Inte exakt början på min semester jag hade hoppats på, men klagomålet från baksätet var minimal, så jag kommer inte att bo på den.

Evenflo -bilstolen är ginormous. Nackdelen med dess bulk är att dess närvaro i baksätet kan vara ett hinder för andra saker du ville sätta tillbaka dit. Som mormor. På allvar var vi rädda för att våra två barn inte skulle kunna se varandra mycket bra när Scarlett red i den här bilstolen, men det var bra.

Sätet annonseras som att vara lika lätt som pie att installera, men tyvärr för oss har vi inte en av de nyfångade bilarna med spärr, så vi kunde inte dra nytta av den magiska installationsprocessen.

Vi kunde dock njuta av det lätt att täta klädseln för gissa vad!? Scarlett peed i sätet under vår semester. Medan du tappar i det! Du förstår, den här bilstolen är så bekväm!

Offentliggörande: Evenflo skickade denna bilsäte för att använda och granska eftersom Heather och jag skriver för deras kunniga föräldersida. It would not have occurred to me to buy a fancy new carseat for my 3-year old, but she did enjoy having the sweet ride for a few weeks. It has been donated to a church.

Leave a Comment