Non-Messy Finger Målningstjänst

Småbarn är röriga utan hjälp. Jag har ingen aning om vad jag tänkte när jag köpte fyra färger av fingerfärg.

Du kan se på var jag lagrade den, på toppen hyllan i mitt oavslutade tvättstuga, att jag var ganska angelägen om mina barn med det. Inte.

Sedan hade jag tanken på att använda den inte så färg, men mycket mer som ett ritverktyg, och helt plötsligt blev det inte rörigt alls. Inga penslar att tvätta. Ingen svamp av, ja, allt. Jag skulle även göra det igen.

Medan mina barn var ute med min man, satte jag ut två plastiska placemats, var och en med en baggy av två glans av primära färger. Jag erbjöd Q-tips att använda som en pennus och tejpade påsarna på plats. Det är sorts som en av de Zen Boards du ser i Brookstone.

Eftersom mina placemats är färgglada, var jag tvungen att lägga en bit vit papper bakom påsarna så att färgen skulle vara synlig.

Att dra på det är ganska tillfredsställande, och barnen tyckte om att titta på deras linjer visas och försvinna sedan som färgen sprids.

Leave a Comment