Från styrelserum till baby: Fantastisk mamma, Kristin Helms

Foto: Jewel Younglove Photography

Kristin Helms har blåst bort oss med tanke på att hennes första veckor som en nybörjare i San Diego. Jag var extatisk att läsa hennes nya bok, från styrelserum till baby, idealisk innan den träffade förläggaren. Om du läser den noggrant kan du till och med hitta min kärleksanteckning:

Om du kämpar med att känna till moderskap eftersom det inte lever upp till din fantasi, är det boken för dig. Kristin Helms reflekterar över sin resa genom tidig moderskap med ärlighet och humor när hon leder dig för att titta på nya val och skapa din egen väg. Från nya relationer till gamla förväntningar inbjuder hon dig att ställa in avsikter och uppskatta var du är.

Kristin gick med på att svara på några av våra stora frågor om hennes bok och hennes identitet som mamma!

Vad var den största överraskningen med att bli mamma?
Kristin: När vi blir mödrar förväntar vi oss att vi kommer att hjälpa våra barn att lära sig och växa genom varje nytt scen, men jag blev chockad över hur mycket jag lärde mig och växte också på vägen. Jag har lärt mig så mycket om ansvar, tålamod, flexibilitet och ovillkorlig kärlek. Jag tror att mina barn faktiskt har lärt mig mycket mer än jag någonsin kunde ha lärt dem på bara fyra korta år. Vissa dagar är svåra och försöker, men det finns så mycket magi att förverkligas under den här säsongen av moderskap.

2. Hur bestämde du dig för att skriva din bok, Â från styrelserum till baby: en färdplan för ockupationskvinnor som övergår till hemma-mammor? Â
Kristin: När jag först övergick från min marknadsföring för att stanna hemma med min värdefulla nya dotter under 2013, var jag tacksam för att få spendera varje vakna (och sova) ögonblick med henne, men jag blev också tagen av vakt med tempo. Och de känslor som gungade min självkänsla av kilter. Jag hade placerat så mycket av mitt “jag” i min tidigare karriär, att när jag inte hade den definitionen av mig själv längre började jag ifrågasätta min identitet och syfte.

För att bekämpa denna mini-identitetskris började jag skriva om moderskap på en blogg under tupplurstider och på kvällarna. (The Rookie Mommies Challenges fick mig faktiskt att skriva om mina erfarenheter som en första gången mamma, så jag är evigt tacksam för instruktionerna!) Den mamma-bloggen förvandlade till en större plattform, Tribe Magazine. Skrivande levererade ett utlopp för mig utanför moderskapet ”” En chans att fylla min kopp igen så att jag kunde vända mig och fortsätta leverera det bästa för min familj ”” och jag visste att jag så småningom ville skriva den här boken för att hjälpa andra mammor som Kan också känna sig förlorad under den övergången från ockupation till hem.

Flash fram till 2017 när jag läste en Gallup-undersökning som drog slutsatsen att mammor i hemmet var
Rapportering av högre depressionshastigheter och massor av rankade inte sina liv som “blomstrande.” Efter att ha lärt mig denna statistik och veta hur hårt min egen övergång var från ockupation till hem, visste jag att jag var tvungen att skriva den här boken nu.

Det finns massor av böcker och resurser som hjälper mammor att återvända till arbetskraften efter att ha varit en hemma mamma, men väldigt lite som erbjuder stöd till ockupationskvinnan som fattar ett beslut att svänga och ta lite ledig tid att vara med sina barn under de första åren. Jag tror att övergången, från ockupation till hem, kan verka lätt på ytan, men ofta är en ensam, förvirrande tid för vissa mammor. Från styrelserum till Baby’s Hands New Stay-at-Home Mommies en färdplan genom övergången, krossar stereotyperna om hur “att stanna hemma” ser ut och hjälper mommier att utforma en existens som är tillfredsställande och stärkande.

3. Vad är dina bästa rekommendationer för nybörjare?
Kristin: Glöm inte att ta hand om dig själv. Att höja små människor tar så mycket noggrant engagemang, vårdande, kärlek och styrka. Ta dig lite tid att tänka på hur du kan ladda och återuppliva så att du kan ta med dig den bästa versionen av dig själv till att uppfostra din familj. Fråga dig själv vad du behöver i köp för att blomstra och sedan skära ut tid och utrymme för att göra det ”” Du behöver den själsmaten längs denna enastående resa genom moderskap.

Kristin Helms gör att det ser enkelt ut … Foto av Meg Russel Photography

Stort tack till Kristin Helms för att ha delat sitt arbete och tid med oss ​​idag! Gå, Kristin, gå!

Alla andra nya mammor där ute som kämpar mellan arbete och barn, kolla in från styrelserum till baby!

[Alla foton som tillhandahålls av Kristin Helms, kreditpoäng som nämnts]

Leave a Comment