2013 Nyårsupplösningar

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Nu när det nya året är väl igång vilka är dina mål och resolutioner för 2013? Jag har alltid trott att det är väldigt avgörande att ta hand om dig själv och det nya året är det bästa stället att börja.

Hur bra tog du hand om dig själv förra året? Som upptagna mammor glömmer vi vanligtvis den mest avgörande personen; oss själva. Vi lägger vår tid på att ta hand om andra människor först. Varje dag byter vi blöjor, lagar mat, spelar taxibilist för våra barn, gör hushållsarbete och tar hand om vår mans behov. Det är inte konstigt att vi knappt tillbringar några minuter om dagen för oss själva.

Jag utmanar alla våra läsare att avsätta lite tid varje dag 2013 för att ta hand om dig själv. Nedan följer några idéer för att komma igång.

Vilka är dina självförbättringsmål?

Om din resolution för 2013 ska gå ner i vikt så prova detta:

Ta 10 minuter av varje dag för att träna eller göra någon form av fysisk aktivitet. Ät mycket fler sallader och håll dig borta från förpackade livsmedel. Om ångest får dig att äta mycket mer typiskt vad kan du göra för att eliminera den stressen?

Om din resolution för 2013 är att spara mycket mer pengar och betala av din skuld, prova detta:

Skapa en budget och hålla fast vid den. Ta reda på exakt hur mycket pengar du och din make tjänar. Se till att dina utgifter är mindre än din hushållsinkomst. Om de inte är där kan du klippa? Vad kan du leva utan?

Relaterade att ta hand om matsmältningsbesvärssymtom

Om din resolution för 2013 är att spendera mycket mer tid med familj och kamrater så prova detta:

Vem har du tappat kontakten med nyligen? Har du aktuella telefonnummer och kontaktinformation för dessa människor? Tillbringa en dag i veckan med att ansluta sig till de som du tappade kontakten med antingen via telefon, e -post eller Facebook. Om du tror att du måste spendera mycket mer tid med dina barn som skapar speciella mamma-barndagar där du gör en speciell sak med bara ett barn åt gången. Se till att du går på datum med din man. Schemalägg dessa datum.

I år är min resolution att ta bättre hand om mig själv. Jag kommer att träna minst fem dagar i veckan, se till att alla mina personliga behov tas om hand och varva ner varje vecka med ett bra bad. Vilka är dina nyårsupplösningar? Har du hållit dig till dessa mål?

Cascia Talbert är en upptagen bloggare, förläggare, frilansförfattare, onlinehandlare och mor till fem barn, som bor i Stillahavsområdet. Med en B.A. I historia och lag och en passion för att skriva och hålla sig frisk, startade hon Healthy Mommies Magazine 2007. Healthy Mommies Magazine är för närvarande rankad som den bästa hälsobloggen för mammor och har flera hälsoexpertförfattare och mammasbloggare. Fröken Talbert tror att om mödrar är välutbildade i hälsoproblem och hur de kan hålla sig friska, kan de överföra den informationen till sina barn och vända barnens fetma statistik i USA

Fröken Talbert är en presenterad hälsobloggare på wellsphere.com och hennes artiklar kan också hittas på ezinearticles.com. Hon driver också det Healthy Mommies Social Network på Ning, är Chief Marketing Officer för Talbert Nutrition LLC och är i Social Media Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Följ henne på Google+.

Relaterade färre godisar för mycket mer protein denna semester

Tyckte du att denna information var till hjälp? Klicka här för att visa ditt stöd för tidningen Healthy Mommies.

Länk till det här inlägget: 2013 Nyårsupplösningar

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sigTweet

Dela med sig

Leave a Comment