10 Metoder för att förbättra semesterevenemang för Senior Gilled Ones

Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Av Matt Milstead

Runt semestern blir hela hushållet extatiskt om den kommande hushållsmiddagen i mammas hus. Som en mästare i förberedelserna för semestermåltid förstår mamma exakt exakt hur man lagar kalkon, fyller såväl som hennes populära potatis till allas smak. Tyvärr har mammas semestergusto minskat de senaste åren. Med varje års semestermåltid har alla lagt märke till att förberedelserna är mycket mer av en belastning på mamma än året innan.

Tyvärr är den här historien ganska vanlig. När hushållsmedlemmarna blir äldre kan hanteringen av semesterevenemanget bli tufft eller omöjligt. Genom att ta upp det med tio steg kan hushållen slå in samt förbättra semestern applåder för äldre hushållsmedlemmar.

1. Ändra menyn

Om mamma har svårt att göra semestermåltiden, låt alla sätta på en kockhatt. På detta sätt kan mamma känna sig inkluderad genom att vägleda processen medan de yngre kockarna upptäcker några av familjens största kulinariska hemligheter.

2. Ät tidigare

När människor blir äldre är de vanligtvis på sitt bästa under dagen. Du kan göra semesterevenemanget mycket enklare för dem genom att välja lunch istället för middag. Om du dyrkar, försök att gå till en tidigare tjänst.

3. Håll det enkelt

Alla gillar att se ett helt utsmyckat hus runt semestern, men äldre släktingar kanske inte kan ta med såväl som platsdesign på grund av ledvärk såväl som neurologiska problem, mycket mer som krävs för att gå till toppen till Shore Chiropractic Site ASAP . Gå istället över med goda vänner såväl som hushåll om vilka mönster som måste hållas såväl som som måste elimineras.

Relaterat organiserat föräldraskap säger: Kolla in vår statistik: ”Inga federala fonder betalar för abort” lögner, fördömda lögner såväl som statistik

4. Ge dem en hand

Många äldre upplever från artrit, som kan göra kortsignering, presentförpackning samt förberedelse av måltider tufft eller omöjligt. Du kan vara en betydande assistent genom att använda för att hantera de uppgifter de inte kan. Om du hjälper äldre med på internetköp och kort kan de förhindra stressande semesterköp helt.

5. Hjälp där du kan

Om en familjemedlem inte kan höra festligheterna, tala eller hjälpa dem att få ett hörapparat. För äldre hushållsmedlemmar som inte kan kolla in lite handskrift, använd större komposition i dina anteckningar såväl som kort till dem.

6. Välj en enhet

En utflykt av de regionala semesterljusen kan snabbt återställa semestermagin för åldrande släktingar. När äldre släktingar inte kan dekorera är denna utflykt en utmärkt metod för att kompensera för möjliga känslor av förlust de kan ha.

7. Använd videochatt

Seniorer är mycket mer benägna att uppleva ensamhet, särskilt under semestern. Om du är långt ifrån äldre gillade, tänk på att använda videochatt för att hålla dig bättre runt denna tid runt året.

8. Reminisce Together

Äldre vuxna med demens som möjligheten att återuppleva äldre minnen som de värnar om. Spela din som ens föredragna semesterlåtar samt motivera dem att berätta om deras semesterminnen för ett evenemang du båda kommer att njuta av.

9. producera nya minnen

Om en hushållsmedlem inte kan fira med alla andra, modifiera saker lika mycket som att inkludera dem. Till exempel kan du göra en semestervideo som visar de allra bästa delarna av festligheterna. Du kan på samma sätt anställa goda vänner för att sjunga vanliga semesterlåtar till dina äldre gillade en.

Relaterade 5 resolutioner Mammor får inte göra 2020

10. Telefonsamtal en vårdgivare

Om du inte kan ta hand om vad som helst på egen hand, tveka inte att söka assistent från den här artikeln som är en utmärkt resurs för att böta en professionell. En vårdgivare kan hjälpa till att hantera matlagning, transport samt andra skyldigheter som problemet med dig runt semestern. Du kanske upptäcker att anställning av husvård i Brisbane ger dig mycket mer tid att spendera med dina äldre släktingar.

Om vår grundare

Cascia Talbert är en hektisk bloggare och mamma till fem barn som bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historien såväl som lagstiftning såväl som en entusiasm för att komponera och hålla sig frisk, startade hon Healthy Mommies Magazine 2007. The Healthy Mommies Magazine IS placerade för närvarande Top Health and Wellness Blog för mammor. Fröken Talbert tror att om mammor är väl informerade om hälso- och hälsoproblem samt exakt hur de ska hålla sig friska, kan de skicka den informationen till sina barn och vända ungdomens fetma statistik i USA

Fröken Talbert driver det hälsosamma mommies sociala nätverket på Ning, är skaparen av Healthy Mommies Media, liksom Chief Advertising Policeman för Talbert Nutrition LLC. Du kan följa henne på facebook.com/thehealthymomsmag och twitter.com/cltalbert.

Om du gillade det här inlägget kan du njuta av dessa berättelser.

Läser in…

var MarketGiddate = nytt datum (); Document.Write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressbar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a807f5f7444

Länk till det här inlägget: 10 metoder för att förbättra semestern Händelser för senior gillade dem

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Comment