Hosting Breakfast såväl som spädbarn (tips: Håll baren låg!)

I en anda att äta min egen dogfood skapade jag en mamma frukost -sak. För några månader sedan bjöd jag in många skadliga kvinnor såväl som deras spädbarn till mitt hem varannan torsdag. De enda personen de hade i typiska var jag. Jag valde dagen bäst efter att rengöringspersonen har minskat min prep. Återigen försöker jag komma ihåg att de kommer att förstå om såväl hemmet som jag är obehandlade. Det är troligtvis svårt att bedöma röran eftersom jag fyller mitt bostadsutrymme med redskap, gungor, leksaker och rena burp -dukar.

Vad som inträffar på Infant Club stannar på Infant Club

Vi har välkomnat spädbarn så unga som två veckor in i vår bitcirkel. När vi började för tre månader sedan kunde den här biten bakom Sawyer inte gå till eftersom hon hektisk föddes den dagen.

De flesta av mina gäster är mödrar till två eller tre som njuter av en extra spädbarnstid med sitt kvinnsamtal. Jag längtar efter kamratskapet och diskussionen. Skrattet. Kaffet. De obehagliga ämnena är plötsligt omnämnande. Jag kan inte säga någon typ av mycket mer eftersom det som inträffar på Infant Club stannar på Infant Club.

Jag visualiserade ursprungligen en samling med hjärtliga frukostalternativ samt två typer av kaffe; Jag ville presentera mina kompisar med spädbarn till alla andra så jag skulle inte behöva få alla nya vänner. Efter den allra första sessionen – när ingen ens rörde maten – kastade jag mina förväntningar ut genom fönstret. Jag har för att jag öppnade det lika mycket som mycket mer av en informell potluck. I mina pekarnas e -postmeddelanden, “Ta med mat om du kan. Om inte, ingen biggie, du hade bara ett spädbarn trots allt, ”verkar göra tekniken såväl som någon vanligtvis stiger upp och ger ett limpa av något välsmakande. En av mina kompisar (hej Alissa!) Är min enorma hjälte som tar med sig kaffe såväl som så länge hon kan innan hon skyndar sig till ett arbetsmöte.

Nästa vecka håller jag Infant Club i mitt nya hus för första gången. Jag ifrågasätter att det finns tillräckliga leksaker såväl som rena filtar för att distrahera från röran just här nu. Jag är säker på att det kommer att vara perfekt.

Relaterade aktiviteter:
Starta en frukostklubb.
Bjud in någon som är skadlig för te.
Ät din egen hundmat.

Leave a Comment