Online -bildutställning: Inte mina hushållsvärden

Rookie Mothers besökare Becky Senf är en museumskurator för fotografering i Phoenix, Arizona. Hon skickade en länk till en på Internet -samlingen av bilder som hon har satt ihop på Art Picture Index (API).

Det är en tankeväckande utställning med härliga bilder av hushållets liv runt om i världen. Hennes text behandlar fenomenet att bedömas som föräldrar, medan bilderna gör det möjligt för oss att titta på – såväl som domare – andra.

Många av bilderna får mig att vilja se mycket mer från artisterna, liksom att jag länkar till båda showen, med titelnâ inte mina hushållsvärden, liksom de privata artisterna.

Obs: Den individuella upplevelsen av utställningen är en helskärm-så du vill se den på en dator, inte en telefon.

Foto: Lacey Ann Johnson

Foto: Betsy Schneider

Foto: Todd Deutch

Foto: Alix Smith från Job Anger Union

Visa utställningen: inte mina hushållsvärden

Leave a Comment