Res med barn? Hur man överlever baby & småbarn i en temapark!

Bara för att vi hade barn indikerar inte att vi slutade älska berg -och dalbanor och snabba åkattraktioner. För föräldrar till spädbarn under en ålder av att uttrycka sin egen favorit -TV -karaktär är detta den bästa tiden att träffa en nöjespark.

Hur man överlever baby & småbarn

på en temapark!

Varför spendera din tid i Kiddie -zonen när du kan göra det du vill göra? Dessutom hittar du lite liten komfort i att rulla runt ett barnvagnsbarn som är tillräckligt ung för att behöva en barnvagn (ja, vid någon tidpunkt sätter vi våra 5yo och 7yo i barnvagnar för att göra lite hastighet men låt oss inte prata om dem) . Jag vill prata om att föra mitt barn till en nöjespark.

Om du stannar på plats

Det finns några avgörande saker som Universal Orlando Resort (UOR) verkligen är idealisk för barnens föräldrar som börjar med Loews-hotellen på plats. På grund av ett partnerskap med Fisher Price kan familjer få all fråga om leksaker och babyutrustning från “stjärntjänster” för noll dollar. Vi köpte Sawyer två stora leksaker under vår vistelse, och han älskade dem-så mycket bättre än att han blev trasslad i våra bärbara datorer eller tuggar på våra skor. Han fick också några små leksaker som en välkommen gåva.

Vi upptäckte också att ett speciellt rum i hotellrestaurangen (nedan) hade barnvänliga bekvämligheter och leksaker ut wazoo. Ja, min ettåriga är på en restaurang i pyjamas.

Att hålla sig inom gångavstånd från åkattraktionerna indikerar att en förälder kan återvända om barnvagnens tupplur bara inte händer. Min man kom tillbaka till rummet för en av Sawyers eftermiddagsupplopp. Den andra dagen återvände jag för att komma ur värmen och valde ett eftermiddagsdopp i poolen.

Den anslutna barnvakten på rummet var helt kick-ass. Jag har måttligt höga standarder när det gäller information om min son. Du kanske eller inte kommer ihåg att jag spelade in alla äter och sover i åtta månader (relaterade: Confessions of a Baby Tracker) och sittaren överträffade mina förväntningar. Hon förde aktiviteter som var lämpliga för hans ålder och inneslutning på hotellet; skickade mig foton av honom fingermålning och sedan sova; och dokumenterade sin tid tillsammans med sin detaljerade logg.

Medan i temaparken

På de större nöjesparkerna som Universal har många åkattraktioner en barnbyte. Familjer kan vänta i rad tillsammans och ta tur att rida medan den andra föräldern sätter sig i barnbyte. När den första föräldern är klar kan den andra föräldern rida utan att vänta igen. Vi använde denna bekvämlighet med Sawyer och de stora barnen också. Varje rum varierar i njutningsvärde. Men alla verkar ha en väntande bänk och omklädningsbord som standard. Vissa har videor som kör eller cool konst på väggarna. Nästan alla sådana rum var luftkonditionerade och levererade en måttligt säker plats för Sawyer att sträcka benen och krypa runt.

Vad man ska packa för ett babyparkäventyr:

tillräckligt med blöjor. En dag gjorde vi det inte. Kom att tänka på det, en middag och flygningen hem vi var tvungna att bumma blöjor. Tyvärr, tredje barn.

Tillräckligt med flaskor och ett sätt att hålla dem kalla. Vi använde två flaskor och växlade som var fulla och som bara var vatten eller tom och redo att gå. Vid varje restaurangstopp återfyllde jag min väska med is. Amning, du får ett gratis pass på det här.

tillräckligt med mat. Jag skulle älska det om Sawyer skulle ha ätit fingermat utöver hans begränsade favoriter. Istället slurde han ner påsar som om de skulle gå ur stil (är de?) Och hällde Cheerios över sig själv (ledsen, vänta personal överallt!). Vi nabbade extra operativsystem från frukostbuffén varje morgon.

Barnvagn och handsfree bärare som alternativ. Många åkattraktioner kräver parkering av barnvagnen utanför. Jag använde min ergo för att ta med honom till barnbytet eller hålla honom nära på vissa lågeffektturer (Shrek 4D). I några sällsynta fall förde jag honom in i barnbyteområdet i hans barnvagn med hjälp av handikappåtgärder. När han somnade tog vi svängar att gå runt utanför i värmen och duckade in och ut ur luftkonditionerade butiker.

Lätt filt som kan täcka barnvagn för att uppmuntra tupplur. Vi använde ett chipklipp för att fästa en lätt swaddle -filt på vår barnvagn. Det fungerade ganska bra.

Viktigast av allt, ha kul !!

Jag skrev det här inlägget som en del av vår nya serie om att resa med barn, småbarn och små barn. Min resa till Universal Orlando Resort betalades av orten; Jag fick ingen annan ersättning. Vi stannade på Royal Pacific Hotel; Poolen var utmärkt med en strandinträde och separat baby pool. I heard the pool at the Portofiino is even a lot more fun for kids but I didn’t visit.

Relaterade länkar:

Universella idéer och tricks från en proffs

Universals senaste Volcano Bay – Ytterlig guide

Loews Hotels for Kids (Partnership med Fisher Price, Awesome!)

Jyl’s 7 reasons to stay at a Loews hotels during a universal Orlando resort Visit

All photos are mine except the wicked cool roller coaster picture from photography MC on flickr.

Leave a Comment