Smart idé: tavlan väggdekaler för barn rum

Detta inlägg är inspirerad och sponsrad av eBay.

När jag satte samman en samling av väggdekaler för barns sovrum på eBay slog det mig hur hjälpsamma tavlan väggdekaler är.

I mitt barns rum har vi ett stort glassformat tavlan dekal på väggen, och Scarlett och Julian kan använda den för att rita eller skriva sin imaginära restaurang “-meny”. Ofta är det en av deras många fyllda djurfödelsedag, och de måste skriva “grattis på födelsedagen, hip-hop” på väggen. Hip-hop är en plyschkaninkanin som nyligen vände 4.

Om jag bara hade installerat skrivningsdekalet bara några år tidigare kunde det ha fungerat som ett memo styrelse för barnrelaterade nyheter, som “gick ner klockan 11:20”, “Antibiotika 7:00″ eller ” Behöver blöjor! ” Jag älskar att upptäcka produkter som detta som har fortsatt värde som mina barn växer upp.

Se hela min samling av väggdekaler, eller vad jag kallar den lata dekoratörens service till älskvärda barnrum.

Jag kommer att lägga mycket mer till den här samlingen som jag upptäcker dem, så följ antingen Rookie Mothers eller samlingen på eBay för att se hur det växer.

(Medan du är där, kolla in min samling av semester pyjamas också!)

Det här inlägget är inspirerat och sponsrat av eBay. Vi skapar massor av andra samlingar för föräldrar och barn.

Leave a Comment