5 Giltiga skäl att boka en fotmassage förr snarare än senare

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Vad är en sak du kan göra för dig själv som hjälper dig att känna dig avslappnad men också gynna din hälsa också? Enligt experter bör du få en fotmassage. Harvard Health and Wellness Publications Telefon kallar det aktiviteten som både uppdaterar och är bra för dig. Så om du har letat efter en fantastisk ursäkt för att unna dig själv med den länge eftertraktade massagen, just här är assisterade stretchterapimassagefördelar du bör förstå om:

1. sänker stressnivåer.

I början av 2017, om en av dina resolutioner är att minska mängden stress i ditt liv, kan regelbundna resor till spa vara nyckeln till mer lugn. Enligt H-Massage i Atlanta; “En fotmassage och andra typer av massage kan hjälpa dig med dina mål för stressminskning, avkoppling och smärtlindring.”

Hur händer detta? Massage förstås för att sänka ditt blodtryck och hjärtfrekvens. Din hjärna frigör serotonin såväl som dopamin när du får en massage. Båda är må bra kemikalier som hjälper dig att koppla av och bekämpa stressiga situationer.

2. Hjälper att du fångar dina zzzzs.

Vill du få en mycket bättre natt med sömn? Prova en fotmassage. Det kan bara fungera. Studier har visat att massage kan minska stresshormonet kortisol i ditt system. Förutom att vara stressad är en typisk orsak till att inte kunna höstas för att sova. Massage kan hjälpa dig att känna dig mer avslappnad, vilket får din kropp att gå in på en specifikation som liknar djup vila och sömn. När din kropp såväl som är avslappnad är du mycket bättre kapabel att driva in i Dreamland.

Relaterad meningit – orsaker såväl som symtom

3. får ditt blod att cirkulera.

Massage förbättrar din blodcirkulation på grund av manipulation såväl som strykning av muskler såväl som vävnad. De flesta typ av typ av massage som inkluderar knådning förbättrar flödet av lymfkärl samt blod med ditt system. Massage till fötterna såväl som benen är särskilt viktiga för att förhindra åderbråck. Fotmassage kan på samma sätt hjälpa till att stimulera lymfsystemet med mjukt tryck som används såväl knäna som skinn.

3. Förbättrar ditt sexliv.

Vill du lägga till en extra dos av njutning och intimitet i din relation? Ge din partner en fotgnid, eller låt din partner ge dig en. Massage kan öka libido såväl som fungerar som ett stimulerande samtidigt som stress minskar och bromsar smärta. Stress är vanligtvis orsaken till hindrad sexdrift, så att göra vad du kan för att sänka stressnivåerna kan vitalisera dina tider med din partner.

5. Förvisar huvudvärk.

Du kräver inte att du är professionell inom akupressur eller reflexologi för att få fördelarna kinesiska såväl som japanska traditionella botemedel kan ge. Fotmassage anges vara effektiv för att förvisa huvudvärk såväl som migrän. Förutom allt som krävs är bara lite forskningsstudie för att upptäcka exakt hur man skaffar snabb smärtlindring när du lider av huvudvärk som bara inte kommer att försvinna. Det finns fyra allmänt kända punkter i fötterna som kan utlösa naturlig smärtlindring.

Framsidan av den enorma tån.

Insidan mellan din enorma tå och andra tå.

Webben mellan den andra tån såväl som den enorma tån längs fotens överst.

Webben mellan fjärde tån såväl som rosa tån längs fotens överst.

Relaterade exakt hur man hanterar stress och känslomässigt ätande medan du stannar hemma

Att lära sig platserna för dessa reflexologipunkter kan gå långt för att lindra nödvärk. Eller lägg dig själv i händerna på en professionell som har gått till massageterapi -institutionen och bara besöka din närmaste massagesalong eller spa. Vibrationsterapi är en av de mest effektiva såväl som vanligt antagna områden med massageterapier. Sådana terapier utförs företrädesvis av expertterapeuter med hjälp av någon elektronisk gadget som massage pistol Amazon. I allmänhet kan det användas till nästan alla typer av kroppen, eller så kan du till och med välja full kroppsmassage. De flesta av de fysiska konditionens freaks gillar att prova dessa terapier för att förbättra mångsidigheten såväl som muskelmassahälsa och wellness.

Det kan vara svårt att komma ifrån såväl arbete som familjen. fördelarna med fotmassage är svåra attgnore. Du kan inte bara förbättra din hälsa och välbefinnande såväl som fysiskt välbefinnande. Men att göra avslappning till en prioritering ger dig en mental och emotionell buffert mot vardagliga upprörelser. Stjäla bort länge såväl som att behandla dig själv med en fotmassage för en bättre, friskare och mer avslappnad dig!

Länk till det här inlägget: 5 Giltiga skäl för att boka en fot Massage förr snarare än senare

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Comment