Appetit för evigt – få din ung till att vara en utmärkt Eater

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

av Cascia Talbert

Liksom de flesta föräldrar vill jag att mina barn ska växa upp friska och äta en rad näringsrika livsmedel. Men med mina fem barns hektiska scheman, såväl som middagsbordsstrider av picky eaters äter de inte alltid de hälsosammaste matarna.

För många barn i USA består deras dietplan huvudsakligen av livsmedel med mycket konstgjorda komponenter samt lågt näringsvärde. Dessa ungdomar används också till ett mer stillasittande sätt att leva med mer tid tillbringad framför TV, dator och videospel.

Barndomsfetma påverkar idag 17% av alla barn såväl som ungdomar i USA, med ökande antal barn som lider av “vuxen” sjukdom – som diabetes, högt kolesterol samt högt blodtryck. Mer än en fjärdedel av tonåren i USA är på receptbelagda mediciner för att behandla vad som helst från diabetes, depression, sömnlöshet samt till och med högt kolesterol. Alla dessa problem med hälso- och hälsoproblem kan fixas med livsstilsförändringar.

Men jag förstår exakt hur svårt det är att få ungdomar att prova och njuta av hälsosamma livsmedel. Det var därför jag var så upphetsad att höra om den nya boken, Appetite for Life, av Stacey Antine, skapare av HealthBarn USA. Antine har över 20 års erfarenhet inom matområdet såväl som näring. Med sitt HealthBarn USA -program har hon hjälpt otaliga hushåll att modifiera sina matvanor från snabb mat till naturlig mat.

I aptit för livet uppmuntrar Antine föräldrar att få sina ungdomar mer inkluderade i köket samt upptäcka näringsrika livsmedel med roliga spel samt aktiviteter. Hon betonar vikten av att mata ungdomar naturliga livsmedel eller “livsmedel från naturen.” I de livliga, stressiga liv som amerikanska hushåll leder idag har vi flyttat bort från färska livsmedel från växter samt valt mer bevarade livsmedel från en burk, väska eller låda. Vanligtvis bekvämlighetsmat är fulla av tillsatta kemikalier, natrium samt socker samt saknar de näringsämnen som barnen behöver.

Relaterad vara en förespråkare för din hälsa och välbefinnande 2020 genom att titta på dessa viktiga tecken på ett obalanserat immunsystem

Appetit för livet, The Thumbs-Up, No-Yucks Guide to Få din unga att vara en utmärkt ätare, av Stacey Antine är den perfekta guideboken till hälsosamt ätande som varje hushåll måste ha i sitt kök. Den här boken lär dig exakt hur du får dina ungdomar att äta näringsrika livsmedel genom att få dem att vara hushållens smaktestare. Aptiten innehåller för evigt på samma sätt över 100 recept för såväl vardagliga och firande, engagerar barn i köket såväl som trädgården, samt lär dem skillnaden mellan naturliga såväl som konstgjorda livsmedel, ger roliga såväl som akademiska spel som föräldrar Förutom att barnen kan leka tillsammans såväl som inkluderar ett avsnitt “Week-at-a-Glance Recept” för att hjälpa föräldrar att förhindra att göra en körning för snabb mat under middagstid.

Jag älskar absolut, aptit för livet. Det är det allra bästa verktyget för föräldrar att använda för att lära sina ungdomar vikten av lämplig näring och det gör hälsosamt ätande kul! Du kan köpa aptit för livet, thumbs-up, no-yucks guide för att få din unga att vara en utmärkt ätare, av Stacey Antine på Amazon.com eller i din regionala bokhandel.

*Offentliggörande: Jag fick en kopia av aptiten för livet, tummarna, no-yucks guiden för att få din unga att bli en utmärkt ätare, av Stacey Antine i utbyte mot denna recension. Alla åsikter är exakta och 100% min.

Cascia Talbert är en hektisk bloggare, förläggare, frilansförfattare, på internetförsäljaren samt mamma till fem barn, som bor i Stillahavsområdet. Med en B.A. I historien såväl som lagstiftning såväl som en entusiasm för att komponera såväl som att vara frisk, startade hon Healthy Moms Magazine 2007. The Healthy Moms Magazine är för närvarande placerad den bästa hälso- och wellnessbloggen för mammor och har ett antal av Moms Health and Wellness professionella författare samt mamma bloggare. Ms Talbert tror att om mammor är väll informerade om hälso- och hälsoproblem samt exakt hur man kan hålla sig friska, de kan överföra den informationen till sina barn samt vända ungdomens fetma statistik i USA

Relaterad hydrering: Inte bara viktigt för den varma vågen sommartid- det kan också hjälpa din matsmältning

Fröken Talbert är en presenterad hälso- och wellnessbloggförfattare på wellsphere.com såväl som hennes artiklar kan också upptäckas på ezinearticles.com. Hon driver också The Healthy Moms Social Media Network på Ning, är Chief Advertising Policeman för Talbert Nutrition LLC, liksom i Social Network Advisory Board for America’s Wellness Challenge. Följ henne på Google+.

Länk till det här inlägget: aptit för alltid- Få din ung att vara en utmärkt ätare

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Comment