12 Clutter-Free Presenter för morföräldrar

Rubbfria gåvor för morföräldrar

Biljetter till en prestation. Skulle dina föräldrar gräva kinky stövlar eller jersey pojkar?

Donation till en föredragen orsak. Offentlig radio eventuellt eller en innovativ Kiva present.

Bra äter. True Locavore Goodness: Ta med dem en korg med de allra bästa sakerna från din bondens marknad. Mörk choklad är en hjärnförstärkare, inspektera Poco Dolce-plattorna.

Bra drycker. Köp ett medlemskap till ett månatligt rött vin eller kaffeklubb.

En klass. Perk upp en gammal entusiasm som keramik eller fotografi eller motivera en ny med ett främmande språk eller yogaklass.

Restaurangrabatter. Om de äter ut en hel del och om det finns några bra alternativ i sin stad, är Restaurant.com-certifikaten en fantastisk affär. Annars väljer du ett straight-up-presentkort till en förstådd föredragen plats.

En Kindle. För bokmaskens morföräldrar är Kindle Paperwhite en Clutter-Saver samt en ryggvärk. För icke-läsande, icke-techy folk, är det rört. Högre ände designer likaså också ströma videor.

Trådlös digital ram. Precis som Kindle, i de bästa händerna, kan dessa trådlösa ramar effektivisera en mantel samt ett kylskåp. Vi som den här av PixStar. (Rutinstekniskt stöd från dig troligen krävs.)

Vandringsturer. Om de är på nätet nära en storstad eller har planer på att gå till en, organisera för en resa som är akademisk såväl som intressant.

Familj porträtt session. Ett flerger generationsfoto av en expert kommer att erbjuda bilder som kan överlämnas för alltid. Oavsett din stil, kommer en pro att skapa något mycket bättre än de som du fortsätter att maila dem från din iPhone.

Födelsedagsats. Finest för morföräldrar som är äldre är detta ett DIY-projekt. Producera ett bindemedel med hushållsfödelsedagar noterade samt erbjuda tillräckliga födelsedagskort (och frimärken!) För att dina farföräldrar ska stanna ovanpå de väsentliga datumen.

Helg ensam med dina barn. Åh vänta, de borde ge det till dig! Se om du kan skicka det här som en gåva snarare än en tjänst. Om inte, kan du dock köpa ett museumsmedlemskap för dem till en plats i sin stad. (Och om det är ett barnmuseum, kommer de att glädja sig när de är i tjänst.)

Whitneys pappa i lagstiftningen skulle också vilja erbjuda vilka farföräldrar som inte vill ha: saker som gör att de gör jobbet som tomma böcker för att fylla i tillsammans eller hushålls träddiagram. {Uh åh, vilket innebär att mitt barnpassning är ute?!}

Dela alla typer av andra fantastiska morföräldra presentkoncept i kommentarerna nedan!

Leave a Comment