Dina barn ska ha en trampolin skapad för att förbättra säkerheten

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

När det gäller barnprodukter, oavsett om det är leksaker, utomhusutrustning eller elektronik är den mest avgörande aspekten säkerhet. Att erkänna en ökning av trampolinrelaterad skada bland barn över hela världen skapade en mekanisk ingenjör och pappa ett unikt, banbrytande alternativ till den vanliga trampolinmodellen. Under de senaste åren har den amerikanska akademin för ortopediska kirurger utfärdat aktervarningar mot användningen av andra trampoliner än för barn som genomgår utbildning för konkurrenskraftiga sporter. Enligt akademin har 4 miljarder dollar spenderats av familjer i vårdfacilitet för att behandla trampolinrelaterade skador ensam.

American Academy of Pediatrics rapporterar 100 000 skador som inträffade under 2009 och säkerhetsförbättringar som gjordes med tanke på att det inte har varit tillräckliga för att minimera dessutom incidenter. Nästan 50 procent av rapporterade skador är frakturer och omlokalisering som inträffade från antingen faller från trampolinerna eller felaktiga landningar. Andra skador inkluderar hjärnskakningar, ryggradsskador och sprains, och många av dem resulterade i någon form av sjukhusvistelse. Baserat på dessa och andra oroliga statistik har Dr. Keith Alexander beslutat att det var dags för ett alternativ och ett företag har lagt sin design att använda, vilket skapar säkrare trampoliner som överträffar nuvarande säkerhetsstandarder.

Springfree Trampolin har byggt upp trampolinen från grunden, tack vare en fjäderfärgad design som ersätter gamla metallspolar med flexibla kompositstänger. En dold ram (tucked tillsammans med stavarna under studsningsmattan) använder mycket mer säkerhet och skydd än en exponerad ram, eftersom vanliga metalltrampolinramar omger hoppytan och (tillsammans med fjädrar) är tum från hopparnas kroppar. Kombinerat med aflexinetenclosure som hölls upp av flexibla kompositstänger istället för styva stålplåtar, en som försiktigt leder hoppare tillbaka till mattan, stoppar fallskador, har Springfree avlägsnat många produktrelaterade skador.

Vinnare av den prestigefyllda föräldracheckens föräldraberedda pris, US Family Choice Award och International Design Award, Springfreetrampoline har ledt initiativet att göra trampoliner säkrare i över 10 år. Till att börja med är var och en konstruerad för att vara strängare och långvarig än standardmodeller. Makarna använder softedge innovation, vilket skapar en matta mycket mer stötdämpande absorberande än någonsin tidigare.

I köp för att säkerställa de högsta möjliga säkerhetsstandarderna, genomgick Springfree Trampolin betydande kvalitetskontroll – med varje komponent noggrant kontrollerad på plats. Målet var att inte helt enkelt minimera riskerna med skada, men garantera att vissa riskrelaterade slagzoner tas bort helt och hållet. Resultatet är det som har kommit att betraktas som världens säkraste trampolin.

Kombinera dessa framsteg i säkerhet med strider för att engagera barn med mycket mer aktiva former av utomhus, aktiv underhållning, och oväntat är trampolinen en säker, rolig plats att träna och bränna av energi. Tack vare Springfree Trampolines med den Tgoma digitala spelupplevelsen, kommer barn och vuxna inte bara att hitta ett säkrare alternativ till vanliga trampoliner, men också en rolig, interaktiv plats att spela med tanke på att Tgoma uppmuntrar till säker aktivitet och intensiv träning för hela familjen. Från spel som Dittoand Alien Stomp som får barn som flyttar, har Tgoma även vuxenorienterat innehåll – Tgoma har spel skapade för hela familjen, inklusive pedagogiska spel och interaktiva fitnessalternativ. Tgoma FitApp, som utvecklats av mamma, personlig tränare och trampolinmedaljist, Angie Dougal, tillåter äldre barn och vuxna att välja mellan 26 övningar och träningspassar – allt medan du njuter av det roliga av trampolin som studsar.

I kombination med branschens ledande säkerhetsfunktioner hos Springfree Trampolin, kommer familjer att ha den säkraste och mycket roliga bakgårdens trampolinupplevelse.

Länk till det här inlägget: Dina barn ska ha en trampolin skapad för att förbättra säkerheten
Relaterade hur man förbereder ditt barn för sitt första tandläkarebesök

0/5

(0 recensioner)Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Comment